Това е от частите дето не си заслужават да се взимат втора ръка. Нов е 80лв оригинален, и под 60 заместител. От някоя ударена гробница може след седмица да се прецака и пак се връща на сегашното положение.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имате ли излишен кабел за датчика на коляновия вал?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеТова е от частите дето не си заслужават да се взимат втора ръка. Нов е 80лв оригинален, и под 60 заместител. От някоя ударена гробница може след седмица да се прецака и пак се връща на сегашното положение.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеСбърка датчиците. Този е 195лв. клиент. 80 е за коляновия
Що не четеш бе, чукча?
А ?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеСбърка датчиците. Този е 195лв. клиент. 80 е за коляновия
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПак ли не четеш бе, чукча?
Що не четеш бе, чукча?
А ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЕ, объркал съм се с друго. Поне можеш да злобееш.... нали ЧУКЧА ти викат на теб тия, дет са те виждали
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Чети,премисли,пак прочети и тогава пиши. Никому не са нужни празните ти приказки.
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
Comment